Ingredienser:
- 80 g hasselnødder
- 90 g kokos palme sukker
- 100 g mandelmælk
- 80 g mørk chokolade
- 30 g kokosolie
Rist hasselnødderne på en pande samtidig med at du smelter chokoladen over vandbad. Når nødderne er ristet i et par minutter, så skal de lige køle ned i et par minutter også. Find blenderen frem og kom kokos palmesukkeret deri. Når nødderne er kølet lidt, så kommes de også i blenderene, og de 2 ting blendes grundigt sammen. Derefter kommers mandelmælk og kokosolie i. Det hele blendes sammen igen. Nu mangler kun den smeltede chokolade. Kom kun halvdelen af den varme chokolade i blandingen, og blend straks det hele sammen. Derefter kommes resten af chokoladen i, og der blendes straks igen. Nu kan blendingen kommes i en skål eller et glas og sættes på køl.
Næringsindhold pr. 100g:
- Energi: 1709 kJ /408 kcal
- Protein: 4,6 g
- Kulhydrat: 43,9 g
- Fedt: 24,5 g