Kylling i karry er bare en familie klassiker- et sikkert hit blandt voksne og børn.
Her er en opskrift til 6 personer:
700 g kylling- evt bryst du selv skære i tern
2 store løg – hakket fint
3 revne gulerødder
2 æbler- i tern
2 spsk karry
2 cm frisk ingefær – fint hakket
7 dl vand
2 terninger med hønse bouillon
1 spsk æblecider eddike
Salt og peber
Maizena til at jævne med
Topping:
Peanuts
Ristede kokos chips
Start med at steg kyllingen og løgene i et par minutter mens du rører godt. Herefter tilsætter du karry og steger videre i 2 min. Kom de revne gulerødder og æblerne i. Steg kort videre- herefter kommer du vandet i og bouillon terningerne i.
Lad retten koge op og simre i 10-15 min. Slut af med at jævne den og smag den til med salt og peber.
Serverer med brune ris og topping i form af kokoschips og peanuts.