Kylling i karry er bare en familie klassiker- et sikkert hit blandt voksne og børn.

Her er en opskrift til 6 personer:

700 g kylling- evt bryst du selv skære i tern

2 store løg – hakket fint

3 revne gulerødder

2 æbler- i tern

2 spsk karry

2 cm frisk ingefær – fint hakket

7 dl vand

2 terninger med hønse bouillon

1 spsk æblecider eddike

Salt og peber

Maizena til at jævne med

Topping:

Peanuts

Ristede kokos chips

Start med at steg kyllingen og løgene i et par minutter mens du rører godt. Herefter tilsætter du karry og steger videre i 2 min. Kom de revne gulerødder og æblerne i. Steg kort videre- herefter kommer du vandet i og bouillon terningerne i.

Lad retten koge op og simre i 10-15 min. Slut af med at jævne den og smag den til med salt og peber.

Serverer med brune ris og topping i form af kokoschips og peanuts.