Dagens aftensmad var vegetarisk. Her i huset faldet det ikke altid helt i god jord- medmindre det altså er helt vildt lækkert. Hånden på hjertet- så er det første gang de har fået en vegetarisk aftensmad hvor der slet ikke er en eneste der har spurgt: hvor er kødet henne??
Let at lave- og ikke mindst lækker!!
Opskrift til 5 personer:
Pandekagerne:
3 dl rismælk- eller almindelig mælk, hvis alle kan tåle det.
3 æg
3 dl majsmel
Spidskommen- et lille drys
Koriander- et lille drys
2 spsk olivenolie
Rør det godt sammen og steg 5 pandekager.
Avokado mos:
3 avokado
Saften fra 1/2 citron
2 spsk rismælk- eller almindelig mælk
2 fed hvidløg
1 tsk chili pulver
Salt og peber
Fyldet:
Her kan du i princippet bruge hvad som helst. Jeg brugte en masse grøntsagsrester jeg havde. Det blev til:
1 løg
2 fed hvidløg
1 DS kikærter
250 g spinat
1/2 butternut squash i tern
1 lille dåse majs
Steg det hele godt på panden. Gerne med masser af forskellige krydderier
Nu er det hele klar til servering:)
Der er en pandekage til hver. Smør den med et godt lag avokadomos. Kom masser af grøntsager ovenpå og evt drys med hakkede nødder.
Serverer:)))