1 stk.: Aubergine
400 g: Oksekød I Strimler
2 stk.: Rød Peber
2 stk.: Gulerødder
1 stk.: Rødløg
4 stk: Fed hvidløg
2 tsk.: Spidskommen
2 tsk.: Koriander
250 g: Kikærter
1 spsk.: Stærk Paprika
1 spsk.: Kanel
1 spsk.: Ingefær
5 spsk.: Soja Sauce
2 ds.: Hakket Tomat
8 stk.: Dadler
3 dl: Vand
Skær aubergine i tern. Skær peberfrugterne i strimler og hak løg og hvidløg fint.Skær gulerødderne i skiver.
Brun kødet sammen med hvidløg. Tilsæt de øvrige grøntsager og brun videre.
Hæld vandet fra kikærterne og skyld dem grundigt.
Skær dadlerne i stykker. Tilsæt de hakkede
tomater, kikærterne og dadlerne.Tilsæt alle krydderierne og 3 dl vand.
Lad rettet simre i en gryde ved lavt blus i 1 time.