Kødfri mandag kan godt være en udfordring- når ungerne egentlig er ret vild med kød:)
Her kommer en løsning- der bare fungerede!
Vi lavede squashkager, avocadocreme, humus og stegte grøntsager på panden.
Humus opskriften kan du også finde her på siden. De stegte grøntsager var bare alle resterne fra ugens løb. De blev stegt med koriander, lidt kanel, chili og lidt salt.
Avocadocreme:
1 ds kikærter
2 modne avokadoer
3 spsk peanut butter
1 tsk spidskommen
1 tsk honning
2 fed hvidløg
Saften fra 2 lime
Det hele blendes sammen til en masse. De kan fint holde sig en lille uge på køl.
Squashkager:
1 revet squash
1 revet persillerod
4 æg
1 dl mælk
2 tsk bagepulver
Chilipulver
4 forårsløg
Saften fra 1 citron
Salt
200 g glutenfri mel
Pisk æg og mælk sammen. Kom krydderier i og rør det sammen. Snit forårsløg, riv squash og persillerod og bland det i. Slut af med at blande melet i.
Steg dem som små klat kager på panden i rigelig olie.
Serverer det sammen med avokado creme, grøntsager, humus – velbekomme:)