For efterhånden en hel del år siden læste jeg og boede i Malaysia. Siden jeg kom hjem har jeg savnet deres lækre mad- klimaet og den helt fantastisk mentalitet de havde dernede. Ja det er ingen hemmelighed jeg har prøvet et hav af gange, at lave retter vi fik dernede:) Denne nudel ret blev rigtig lækker- hvis jeg selv skal sige det;)
Der er til 4 personer:
400 g kalkun eller kylling kød i strimler
2 store portobello svampe
2 forårsløg
1 pose slik ærter
4 store gulerødder
400 g nudler- jeg brugte nudler af svampe. De er ikke helt lette at få fat i, så bare brug almindelige:)
Marinade til kødet:
5 spsk soja sauce
1/4 dl olivenolie
5 spsk thai krydderi – jeg har noget fra Indien- så du skal nok bruge lidt mere hvis det er herhjemme fra:)
2 spsk rød karry pasta
Start med at marinerer kødet i marinaden i ca 1 time. Skær grøntsagerne i grove stykker. Gør nudlerne klar til at komme i wok gryden med de øvrige ingredienser.
Når kødet er marineret kommer du det i en wok gryde og steget det godt. Herefter kommer du først grøntsagerne i og derefter nudlerne.
Serverer:)