En ret med masser af smag- og ikke mindst, en af de retter hvor man kan bruge alle resterne i køleskabet:)

Til 6 personer:

1 røger mørbrad

200 g store rejer

2 røde peberfrugter

4 forårsløg

4 stængler bladselleri

6 fed hvidløg

3 fint hakkede løg

4 dl ris

2 DS hakket tomat

8 dl hønse boullion

Friske koriander

1 tsk chili

1 tsk paprika

1 tsk timian

Frisk peber og salt

Start med at bland rejerne med chili, paprika og timian. Lad det stå i en skål og marinerer.

Hak løg og hvidløg fint. Skær mørbraden i skiver eller i tern. Steg det på panden. Herefter kommer du risene på panden og steger videre- de skal ikke blive brune.

Kom først hakket tomat i og derefter kommer du bouillonen i lidt efter lidt indtil risene er kogt færdige.

Imens hakker du selleri og peber fint.

Når risen er færdig kogt kommer du selleri og peber i og varmer det med. Når retten er færdig og du har taget den af varmen blander du rejerne i.

Serverer med friske forårsløg og friske koriander på toppen

Abonnér på nyheder

Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev i din indbakke? Så skriv dig op her.