Vildt lækker og spicy græskar suppe. Den er i den stærke ende- så er du ikke til det så undlad chili. Opskriften rækker til 2 dages aftensmad for en familie på 5.
Jeg elsker toppings- så den bliver serveret med soya mandler, frisk persille og æble tern.
2 hokkaido græskar
1 stor sød kartoffel
2 rød peber
1 chili
4 fed hvidløg
5 store gulerødder
2 dåser hakket tomat
1 l vand
1 ds kokosmælk
Start med at skær alle grøntsagerne i store tern. Du behøver ikke skrælle græskarrene medmindre de ikke er økologiske. Fjern blot kernerne og det løse indeni.
Steg alle grøntsagerne møre i en stor gryde. Tilsæt vand og hakket tomat. Lad det koge i ca 20 min. Blend det hele med en stagblender. Kom kokosmælken i og smag til med salt og peber.
Velbekomme😋😍